Aunty bau macam arwah ibu...


Cerita sedih hari ni Aku tengah scan barang then masukkan dalam plastic then customer aku ni lelaki dengan anak lelaki dia tau anak dia cute sangat putih then anak dia cakap kat ayah dia " ayah muka aunty ni mcam ibu" then ayah dia dukung dia peluk dia tau muka dia nmpk sedih.

then aku cam takpelah lepas habis bayar semua ayah dengan budak comel tu keluar kedai anak dia toleh kat aku so aku pandang jela dia turun dia masuk balik kedai dia boleh cakap " aunty can i hug you " aku cam uish aku peluk jela dia kiss pipi aku weh, dia bau tudung aku.

pastu dia cakap " aunty bau macam arwah ibu" aku cam mana mak dia ni ya Allah awat dia peluk aku pastu ayah dia cakap " isteri saya baru meninggal 2 minggu lepas sebab kanser rahim" aku terus nangis weh peluk budak tu haih sebak sangat do pastu ayah dia ajak balik.

then dia boleh cakap " babai ibu" aku cam wehhh terasaaa macam ada anak do haih dah la comel plus kesian dekat dia sbb umur 3 tahun dah takde mak hurm hopefully awak membesar dengan happy ye sayang...

Sumber: Twitter Fariesha Balqis

Baca lagi: Kereta dah lambang 'H' tapi tak mampu bayar tol ke?- Netizen

2 Comments